Preguntes freqüents sobre Negroogle

Que succeeix amb les dades de les recerques realitzades?

Negroogle no guarda ni directament ni indirectament cap de les dades que els seus usuaris introdueixen en les recerques que realitzen, les esmentades dades són enviades directament als motors de cerca que s'usin en cada moment: GOOGLE™.

Com faig que Negroogle sigui la meva pàgina d'inici?

Depèn del navegador que facis servir. Tot seguit hi trobaràs les instrucciones per a Internet explorer, Firefox i Safari:

- Internet Explorer

Desde el menú "Eines" sel·lecciona "Opcions d'Internet". S'obrirà una finestra . Clica la pestanya anomenada "General". Ara clica el botó "Fer Servir l'Actual".

- Firefox

Desde el menú "Eines" sel·lecciona "Opcions d'Internet". Un cop s'obri fes clic a l'icona anomenada "General". Ara clica el botó "Fer Servir l'Actual".

- Safari

Desde el menú "Edit" sel·lecciona "Preferències". Un cop s'obri fes clic a l'icona anomenada "General". Ara clica el botó "Ajustar A la Pàgina Actual".

Negroogle estalvia energía en monitors LCD i CRT?

El propósit principal de Negroogle es recordar tothom la necessitat de prendre mesures en petit format per així estalviar energía en llurs vides qüotidianes. Hi ha una diferència prou significativa en el consum d'energía entre pantalles CRT blanques o negres. Els monitors LCD o de plasma no presenten una diferència tan marcada però el canvi constant dins el món de les tecnologíes fa necesari el fet de prendre mesures per més petites que en semblin.Negroogle